2009. augusztus 4.

Mi közöd a divathoz?

Szeretnéd tudni, hogy az aktuális divat mely darabjai azok, melyben vadítóan pompázol?

Jól jönne pár hasznos tanács, mikor ruhák ezrei között válogatsz?

Hihetsz az eladónak, mikor azt mondja, rajtad minden jól áll?

Utóbbira a válaszom nyilván NEM!!

Lányok sokaságát látom a divatnak hódolni. Ki-ki megveszi magának, amit a sztárokon, vagy csinos barátnőkön jónak lát. Persze mi mást tehetnének, hiszen az üzletek tömegével ontják a trendnek megfelelő holmikat, az eladók nagy többsége öltöztetés témában képzetlen. Mi magunk is úgy hisszük, hogy pár hasznos tipp a barátnőtől, újságokból, és már le is van tudva a divatos öltözet.

De mi a baj a divattal és azzal, ahogy viseled?

A jól öltözöttség, és a jó megjelenés, akárcsak a jó hajvágás gyakorlat kérdése. Szerezhetünk benne mi is tapasztalatot, mégis azonban a látványos dolgokat rábízzuk a szakemberre. Ahogy nem megyünk hajat vágatni a szomszédba, úgy az lenne a jó, ha öltözködés témában sem fordulnánk olyanokhoz, akik hozzánk képest semmivel sem képzettebbek.

Mondta már valaki, hogy ha nem tetszik, amit a tükörben látsz, csak a ruhádat kell lecserélni?

Ennyi lenne az egész? Pusztán csak az öltözet? Igen!
Ismerjük a mondást, hogy nem a ruha teszi az embert. Sajnos, pedig a megszólalásig, az első fellépésig a ruha teszi az embert, a jó megjelenésről már nem is beszélve.

Két pénzügyi tanácsadó közül, akiknek egyforma a tudása, melyiket választanád? Aki ápoltságával, igényességével, és jó ízlésével is hozzájárul a bizalmad elnyeréséhez?

100-ból 100 megkérdezett a jólöltözött emberekhez jobban vonzódik, nagyobb bizalmat szavaz.

Miért?

Mert az összeszedett, átgondolt, jól ápolt, harmonikus és kifinomult megjelenés hordoz egy plusz üzenetet, egy információt, egy plusz ígéretet, melyre mindannyian tudat alatt vágyunk, és melyre nyitottak vagyunk.

Arról van szó, hogy ne divatosak legyünk?

Arról van szó, hogy tudni az aktuális divathullám egyes darabjairól, hogy melyek azok, amik belőlünk a legtöbbet hozzá ki, amik a saját adottságainkhoz képest valami pluszt is adnak számunkra, vagy tudni, hogy melyek azok, melyek inkább rontanak rajtunk, vagy „rossz színben” tűntet fel bennünket, ez már a dolgok szakmai része, amit bárki elsajátíthat némi gyakorlással és egy jó coach vezetésével.

Lehetsz olyan szép és vonzó, mint egy sztár! Ez a Te döntésed!

További info:
http://www.oltozzjol.hu/
Kecskés Rita
06 30 9304 402