2010. április 18.

Én is szeretem a testem!











A kifutókon a vékony lányok alkalmazása egyre forróbb vitákat gerjeszt világszerte. Egyesek továbbra is a csontsovány lányok mellett teszik le a voksukat, míg mások már új nézeteket vallanak és a teltebb hölgyek irányába nyitottak.

Ez a lépés elsősorban egy egészségesebb női külsőt bemutató akció, melynek okául a tinédzserek körében szenvedést okozó anorexia szolgál, mely azon lányok körében hódít, akik a vékony modellek nyomdokaiba szeretnének lépni.

A képen látható hölgyek 5 méret plusszal rendelkeznek, jól néznek ki és boldogok. Nem félnek megmutatni testüket a súlyfelesleg ellenére sem.

Azok a hölgyek, akik súlyfelesleggel rendelkeznek, többen vannak, mint akik vékonyak, mégis a vékony hölgyek azok, akik legnagyobb megelégedésükre válogathatnak az üzletekben, mert úgy tűnik a divat szinte csak róluk szól.

Ha eleged van ebből, és szeretnél Te is jól kinézni, függetlenül attól, hogy hány éves vagy és hány kiló, valamint szeretnéd a boldogságod egy pár jó fotó erejéig megörökíteni, jelentkezz az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon

Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
tel: +36 30 930 44 02
e-mail: info@oltozzjol.hu