2010. június 17.

Mi a különbség? Tavasz - nyár - ősz - tél



Az öltözködéssel kapcsolatban számos problémával találkozom, azonban az egyik leggyakoribbnak mondható az a kérdés, hogy kinek milyen szín áll jól.

Sokan úgy vélik, mi sem egyszerűbb ennél, hiszen csak odapróbálom magamhoz a kérdéses ruhákat, azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy az emberek nagy része, pont nem olyan színeket választ magának, melyben valóban a legvonzóbb lehetne.

Miért fontos ez?

Azért, mert mikor reggel felöltözünk, választásunkat a hangulatunk, az önbecsülésünk, és az önbizalmunk befolyásolja, majd a "rossz" választásunk egész nap hat ránk, pontosabban visszahat ránk.

Az elhibázott választás következtében nem is vagyunk tisztában azzal, hogy miért nem tetszünk magunknak, pusztán egész nap ebben a letargikus állapotban vagyunk, és (tapasztalatból tudom, mert sok embertől hallottam) másokat irigylünk, akiket magunknál sokkal szebnek látunk.

Ha a tükör előtt állva, nem tetszik a látvány, csak a ruhádat kell lecserélned!

A megfelelő ruhát kiválasztani pont ugyanakkora erőfeszítés, mint az elhibázottat, ez pusztán a megfelelő tudáson múlik.

A megfelelő ruhát megvenni azonban költséghatékonyabb, mint a nem hordott ruhákat folyton a rokonoknak adni vagy a szekrénybe tárolni, ráadásul minden alkalommal szolgálják, és nem csak az érdekeinket, de a jó hangulatunkat, a vonzerőnket egyaránt.

A fenti 4 szín segítségével szeretném megmutatni, hogy a sárga, a piros, a kék és a zöld színek hogyan térnek el egymástól attól függően, hogy melyik színcsoportba vannak..

A színek tulajdonságainak csoportosítása nagyon egyszerű, melyről részletesen a feliratkozás utáni első hírlevélben írok bővebben, további öltözködéshez szükséges alapvető szabályokkal együtt.

További információ:
Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó