2010. november 21.

Szíj Melinda a Megasztár 5. döntőse legújabb külsejével


a Megasztár 5. döntő alatt készült fotókat készítette: Kecskés Rita

Szíj Melinda egy átlagos magyar hölgy volt, mint rajta kívül még sokan mások ebben az országban, azonban ő a Megasztár szakembereinek köszönhetően egy csodálatos átalakuláson ment keresztül.

Mi történ Melindával, amitől ennyire jól néz ki?

megfelelő színek
A korábbi matt, színtelen ruháit erőteljesebb, karakteresebb darabokra cserélték. Melinda hideg sötétbarna haja és szeme, világos bőre alapján a hideg színcsoportba tartozik, és azon belül is a tél színek állnak neki a legjobban.

megfelelő stílus
Melinda stílusa az elegáns illetve az extravagáns öltözet, így egy klasszikus vonalvezetésű egybe szabott ruha vagy egy kalapos-frakkos, strasszokkal kirakott összeállítás is pompásan áll rajta.

testalkatnak megfelelő öltözet
Melinda arca állánál kissé szögletes, így előnyös számára a V nyakkivágás, a közepesen nagy dekoltázs, azonban kerülendő számára a teljesen zárt nyakú felső, a szoros nyakpánt, a túl széles sál, mely egy az egyben eltünteti rövid nyakát.

Alacsony testalkata arányos, bár csípője kissé szélesedő, vállánál azonban nem szélesebb, ezért kedvező számára a derékhangsúlyos (derékban karcsúsított) viselet, a térdénél nem sokkal hosszabb, illetve rövidebb szoknyák/ruhák.

megfelelő haj
A kissé szögletes arcot lágyítják a finom hullámok, míg az eredeti haja, mely sok kis fürtből állt, szélesítette arcát.

megfelelő smink
A színcsoportjával harmonizáló színek nem csak a ruházatában, hanem sminkjében is visszaköszönnek, így a legutóbbi döntőn a megjelenése harmonikus, visszafogott és csodálatos volt.

Nem csoda, hogy a korábban teljesen átlagos külsővel érkezett hölgyből egy elegáns, életkorának és adottságainak megfelelő gyönyörű nő lett.


Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó