2010. december 17.

Karácsonyi ajándékötletek nőknek olcsótól az exclusive-ig.


Már csak 1 hét van a karácsonyig. Ha még nincs elképzelésed, hogy mit is vehetnél barátnődnek, olvasd el az alábbi tippeket.

Ajándékötletek árkategóriánként javasolt üzletekkel:

1.500-2.000 Ft-ig

Az olcsó ruhákat árusító üzletekben a bevásárlóközpontokban most már lehet ékszereket, kiegészítőket is kapni kedvező áron. Nézd meg a bizsukat és válassz egy összeillő nyakláncot egy karkötővel vagy egy fülbevalóval. Ilyen üzlet pl: Orsay, Pimkie, Jeans Club, Stradivarius, Tally Weijl, Tesco.

2.000-5.000 Ft-ig

Nagyon nagy divat most a színes kendő. A kockás, az egyszínű és egyéb mintás. Ezeket már szinte bárhol beszerezheted, de ha ebbe az árkategóriában keresnél, akkor nézd meg a Mangot, a H&M, Pull & Bear, Bershka-t.Szintén ugyanitt a legkeskenyebbtől a legszélesebbig választhatsz öveket is, amit most kívül a ruhán hordva barátnőd divatos lesz. Kreatív Hobby üzletekben rengeteg színes gyöngy kapható, melyekből ékszer készíthető. Választhatsz egy jó és divatos napszemüveget is.

5.000-10.000 Ft-ig

Ennyi pénzből már válassz egy ruha összeállítást, pl: egy szép karcsúsított világos egyszínű inget és hozzá egy sötétebb pulóvert. Ha hosszúkás arcú lánynak veszed, akkor kerek nyakkivágással, ha inkább kerek az arca, akkor V nyakkivágással. Ennyi pénzből lehet, még egy izgalmas nyaklánc is kijön, amivel egész biztos, hogy nagy örömet okozol. Választhatsz egy izgalmas harisnyát, lábszárvédőt is. Ha egyáltalán nem tudsz más méretére vásárolni, akkor még ajándékkupont is vehetsz. Üzletek: Zara, H&M, Mango, Marks & Spencer, Calzedonia.

10.000-20.000 Ft-ig

Itt már komolyabb dolgok is szóba jöhetnek, valamint az előzőek egy kicsit drágább üzletekben. Nézelődhetsz a csinosabb zakók, blézerek, valamint egybeszabott ruhák és táskák között is. Bár, ezekhez ismerni kell a másik méreteit, stílusát és színeit is. Ha esetleg nem találod el, ünnepek után együtt kicserélhetitek. Javasolt üzletek: H&M, Mango, Peek& Cloppenburg.

20.000 Ft felett

Ezen összegért már rengeteg minden kapható. A választás leginkább azon múlik, mennyire vagy tisztába a másik vágyaival és adottságaival. A szép ruhának, ékszerek, jó illatú parfümöknek általában minden nő örül. Javasolt üzletek: Van Graaf, Peek&Cloppenburg, Art'z Modell, Pepe Jeans, Benetton, Esprit, Gant, Lacoste, Replay, Gas, Tom Tailor, Mexx, stb.

Exclusive ajándékok

Az idő nagyon gyorsan rohan. Műtermi fotózással megörökítheted a jelenkor szépségét egy egész életre. Kérheti szakemberek segítségét. Fodrász, sminkes, stylingot. Az öltözködés örök probléma, de egyben nagy öröm is, ezért ezt fokozni csak úgy lehet, ha valaki egy egész napos öltözködési tanácsadásban, személyi stylingban részesül, akkor egyszer és mindenkorra leszámolhat a gondot jelentő öltözködési tanácstalansággal.

Dec. 24-ig akció! Exclusive ajándékokról >>

Megtekintem az ajándékutalványt >>

Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
www.oltozzjol.hu