2011. december 7.

Stílus és divattanácsadás karácsonya ajándékokkal! Átváltoztatjuk!

Ajándékozz egy életen át tartó szépséget!

A stílustanácsadás egyre közkedveltebb szolgáltatás akár saját célra akár ajándékként szeretteink számára. Sikerének titka abban rejlik, hogy egyrészt kíváncsiak vagyunk arra, hogy belőlünk mit lehet kihozni, másrészt él bennünk a vágy, hogy velünk is foglalkozzanak egész nap úgy, mint a sztárokkal, celebekkel. Legyen egy nap, ami csak rólunk szól. Legyen egy olyan nap amikor mi is büszkén állhatunk egy fényképező elé úgy, mint a nagyok.

Ami a bensőnket illeti... Mindenki tudja magáról, hogy létezik egy "legszebb oldala illetve arca", azonban sokan vannak akik küzdenek természetes szépségük ellen, mert nem szeretik eléggé magukat, vagy nem szeretnék kitenni magukat irigy illetve rosszalló kritikáknak.

A tévében bemutatott "átváltoztatásokat" azonban több ezren nézik izgatottan titokban arra vágyakozva, hogy egyszer eljön majd az ő idejük.

Az ilyen átalakításoktól csodát várunk és reméljük, hogy egycsapásra megoldódik minden, a külsőnkkel és az öltözködéssel kapcsolatos problémánk. És a csoda valóban bekövetkezik...!

Az Öltözz jól! ezért most karácsonyra kialakított olyan stílus- és divattanácsadás csomagot, ami mindent igényt kielégít az átváltoztatásra vágyóknak.

A csomag tartalmazz az alábbiakat:

  • Személyes igények felmérése (élethelyzet, megjelenéssel kapcsolatos problémák)
  • Színteszt (a megfelelő színcsoportba történő besorolás a harmonikus megjelenés érdekében)
  • Stílustanácsadás (egyéni stílus kialakításához szükséges eszközök átbeszélése)
  • Testalkat elemzés (előnyös és kerülendő megoldások a megjelenésben)
  • Ruhatár revízió (az elhangzott információk alapján a meglévő ruhatár vizsgálata)
  • Közös vásárlás valamelyik budapesti bevásárlóközpontban 3 órában
  • Frizura készítés az X-Faktor illetve a TV2 fodrászai segítségével
  • Sminktanácsadás és oktatás (szintén nevese szakemberek segítségével)

A rendkívüli karácsonyi csomag ára: 84.900 Ft

+ AJÁNDÉK 1 óra vásárlás budapesti bevásárlóközpontban 5.000 Ft értékben
+ AJÁNDÉK divattanácsadás 1 órában 5.000 Ft értékben

Stílustanácsadás férfiak részére a sminktanácsadással és oktatással értelem szerűen kevesebb, így a fenti ajándékokkal együtt a csomag ára: 69.900 Ft

A stílustanácsadás fenti szolgáltatásai több napot vesznek igénybe (személyes találkozó, vásárlás, fodrász és sminkoktatás).

A karácsonyi stílus- és divattanácsadás csomag ajándékként is megrendelhető. Ebben az esetben a megajándékozott egy exclusive kupont kap borítékban szalaggal átkötve. A kupon felhasználásának ideje 3 hónap. A szolgáltatások hétköznap és hétvégén is igénybe vehetők. Budapesten kívüli helyszínek esetén kiszállási díj is fizetendő.




További információ:

Kecskés Rita
szín- és stílustanácsadó
tel: 06 30 930 4402
www.oltozzjol.hu