2012. február 1.

Stílustrend 2012.



A Harmonet asztrológusával, Kunsay Melindával összedugtuk a fejünket, hogy megnézzük, mi vár ránk a 2012-es évben divat, a belső és a külső szépség összhangja illetve minden egyéb, megjelenéssel kapcsolatos témát illetően. Kinek és miben kedvez az új esztendő? Mire érdemes figyelni, miben kapunk támogatást a csillagoktól?

A 2012-es év az önkifejezés és az egyedi stílus éve lesz.

Kevésbé lesz kötött, hogy mit viseljünk, a lényeg inkább az „egyenstílus” elkerülése, a saját egyéniségünk felvállalása, a bennünk lévő belső szépséget megillető külső megtalálása.

Előtérbe kerülnek a kreatív díszítő megoldások mint pl. iparművészeti alkotások, saját kezűleg készült ruhák és ékszerek.

Teret kaphatnak a hagyományosan egymáshoz nem illő színek (kék-zöld) vagy ruhadarabok (bakancs csipkeszoknyával) is.

A sminkben a „túlzó” arányok (pl. vastag szemöldök, élénkpiros száj), rikító színek, csillogás lesz a jellemző. A frizuradivat inkább a rövid felé irányul, mindezt érdekes, (aszimmetrikus) vágással kialakítani, ha valakinek ez az arcához illetve stílusához illik.

Újra divatba jöhetnek a színes (akár kék, rózsaszín) csíkok a hajban.

Összefoglalva: 2012. az önkifejezés, az egyedi szépség felvállalásának éve!

Úgy érzed Te még nem vagy tisztában önmagaddal?
Sokat jársz feketében vagy barnában?
Állandóan vásárolsz, de mindig ugyanabba jársz?
Az elismeréseket mások zsebelik be?

Ha ebből eleged van, akkor itt az ideje, hogy ezen változtass!

2012-ben a személyre szóló stílustanácsadás mellett akár kiscsoportos (4-6-8 fős) foglalkozások keretében is lehetőséged van elmélyülni a stílus világában. Kísérd írásaink figyelemmel!

Kecskés Rita
szín- és stílustanácsadó
www.oltozzjol.hu