2012. február 10.

Fotózás és stylist munkák webáruházak részére


Kecskés Rita stílustanácsadás és fotózás


Ahogy a megfelelő csomagolás az üzletekben, úgy adja el a megfelelő fotó a terméket a webáruházak "polcain".

Ha kiváló árut készülünk eladni, de ez ránézésre ez nem derül ki senkinek, hiába a tökéletes webshop, oda lesz minden előzetesen belefektetett pénz és energia.

Fontos, hogy a vevőink fejével tudjunk gondolkodni, az ő szemükkel látni és számukra tudjuk vonzóvá tenni a kínálatunkat.

Mikor érdemes stylist és fotós segítségét igénybe venni?

- női/férfi/gyermek divatáru bemutatására
- öltözködéssel kapcsolatos termékek értékesítéséhez
- személyi brandinghez
- munkatársak bemutatásához

További információk és ajánlatkérés:


Kecskés Rita
szín- és stílustanácsadó

tel: 06 30 930 4402

www.oltozzjol.hu
www.veryexclusiveperson.hu
www.marketingmunkak.hu

Átváltoztatjuk! Stílustanácsadás és műtermi fotózás


personal styling és fotók: Kecskés Rita stílustanácsadó

Egyre többen kínálnak átváltoztatjuk szolgáltatásokat, melynek célja egy "vadonatúj" külső kialakítása a meglévőből adottságokból kiindulva.

Mi történik egy ilyen átalakítás alkalmával?

Az attól függ, hogy mi a cél. Több lehetőség közül is lehet választani.

Az egyik opció, hogy szerzünk magunknak egy igazán kellemes napot, ahol csak velünk foglalkoznak, mi vagyunk a középpontban, a nap végén egy divatos hajjal, sminkkel, körmökkel távozunk valamint készül rólunk pár fotó, ahol előnyös ruhákba bújva megörökítésre kerül a frissen kialakított "új" külsőnk.

A másik opció ennél lényegesen összetettebb és időtállóbb választási lehetőség, amikor is elhangoznak azok a személyre szóló stílusbeli, színbeli, testalkatbeli tudnivalók személyünkre vonatkozóan, melyek a hátralévő éveink alatt mindig nagy nagy segítséget jelentenek majd. Ezekhez az információkhoz kerül összevetésre meglévő, eddig már igen sokba került ruhatárunk, valamint egy personal stylingban járatos szakemberrel történő új ruhatár kialakítása, ami a tényleges változást eredményezi életünkben.

Mennyit költesz el egy új zakóra, csizmára vagy bármire, ami esetleg újra felesleges lesz a gardrobodban, mert megláttad, megvetted de nem szereted őket igazán?

A feleslegesen vásárolt ruhák árának feléért már részt vehetsz egy ilyen teljes körű, vásárlással egybekötött öltözködési tanácsadáson, aminek az eredménye a tartós változás és siker a mindennapokban. Ehhez kell már csak egy új frizura és egy finom kis reprodukálható smink.

A műtermi fotózással kapcsolatban néhány tudnivaló:

Az igazán szép és expresszív műtermi fotók elkészítéséhez szükséges, hogy a fotós már jó előre lássa, hogy a modellből mit lehet kihozni a modell szépségét illetően. A legszerencsésebb választás, ha a fotós egyben a stylist is.

Fontos az is, hogy a fotózásra kellő időt szánjuk, hiszen az első fél óra szinte teljesen használhatatlan, ilyenkor még feszült az arc, kényszeresek és nem természetesek a mozdulatok. Egy jó műtermi fotózás min. 2 óra, és min. 200 kép készül különböző öltözékekben, pózokban, melyből 50-70 kép is felhasználható, retusálható, készül belőle fekete-fehér változat.

A legjobb választás tehát ha tartósan szép, új és igényes külsőre vágysz, egy olyan stílustanácsadás, mely kiterjed a jelenlegi ruhatárad áttekintésére, új dolgok szakemberrel történő beszerzésére, frizura készítésre, igény szerint sminkelésre és az új külső olyan módon történő megörökítésére, ahol valóban Te leszel a legszebb.

Kecskés Rita
stílustanácsadás és fotózás
www.oltozzjol.hu