2012. március 2.

Stílustanácsadás és üzleti megjelenés 70%-os kedvezménnyel március 7-ig!



Style Yourself! Luxus, stílus, csillogás? Már elérhető számodra is! Öltözködési és sminkelési tanácsadás valamint üzleti megjelenés 70%-os kedvezménnyel!

Nem választja el túl sok minden a hétköznapi megjelenést a sztároktól irigyelt stílusos kinézettől, pusztán néhány apróságra kell figyelned. Hogy pontosan melyek ezek? Mi az, amin változtatnod kéne, és mit hangsúlyozhatsz bátrabban? Megtudhatod egy igazi profitól, a www.veryexclusiveperson.hu szakértőjétől! Voucherünkkel most előzetes bejelentkezés alapján részt vehetsz egy előadáson, ahol minden szükséges tudnivalót elsajátíthatsz a ragyogáshoz. Az előadás délelőtt 10 órától délután 17 óráig fog tartani és szükséged lesz hozzá kedvenc ruháidból 3 darabra, ékszerekre, sminkeléshez használt eszközökre. Vigyél magaddal újságokból képeket, fotókat, bármit, amivel kapcsolatban kérdéseid lennének és még nem tudtad megkérdezni szakértőtől!

Az előadást követően könnyebben el tudsz majd igazodni az öltözködés kusza, mindig változó, motiváló, és mégis sokaknál kevés sikert hozó világában. Könnyebb lesz a vásárlás, a randira készülődés, az üzleti életben való megjelenés. Új megvilágításba kerülnek a színek, a stílusok. A szükséges ismeretek elsajátítása után hatalmas összegeket megspórolhat, aki betartja a rá vonatkozó szabályokat. És aki mindezt garantálja: 5 éve foglalkozik stílustanácsadással, teljes "átalakítással", műtermi fotózással valamint üzleti megjelenéssel magánszemélyek és cégek részére, új ruhatár kialakításához szükséges vásárlással.
Szakértője a harmonet.hu valamint a tiniszáj oldalaknak, egyszóval bátran bízhatsz az izlésében, meg tudja mondani, hogy mi áll a legjobban Neked!

Témák, amelyekkel foglalkozhattok majd:
- stíluselméleti alapok
- testalkati sajátosságok
- sminkelési trükkök
- variációk egy témára (változatos öltözködés a hétköznapokban)
- sztárok kulisszatitkai
- gyakorlás saját ruhákkal
- vásárlási tanácsok egyedi ruhatár kialakításához
- üzleti öltözködés
- szexi vs. közönséges
- öltözködési tippek párkereséshez
- jó tudni hajvágás/hajfestés előtt


Mit kínál a citybrands.hu?

Style yourself! Stílus, öltözködési és sminkelési tanácsadás valamint üzleti megjelenés a www.veryexclusiveperson.hu–tól 70%-os kedvezménnyel 29.700 Ft helyett 9.000 Ft-ért.

Megrendelés itt