2012. november 27.

Stílustanácsadás karácsonyra




Szerencsére elszaporodtak a stílustanácsadással foglalkozó lehetőségek, karácsonyra is kiváló ajándék!
Jó lenne tudni, hogy melyiket érdemes választani?

Gyors és látványos 1 napos programok, kreatív műhelyek
(Smink, frizura, fotó egy-két szett ruhában)

Előnye: egy napon történik minden. Délelőtt elmész egy csodálatos helyre, ahol több szakember foglalkozik Veled, majd nap végén eljössz egy szép új hajjal, gyönyörű sminkkel és pár jó fotóval, amin végtelenül előnyösen nézel ki.

Hátránya: Másnap, amikor ismét elmész otthonról, változás nem látható, a ruhatárad ugyanaz maradt, a sminket lemostad, legfeljebb egy fotó tanúskodik arról, hogy részese voltál egy egy napos élmény stílustanácsadásnak.

Stílustanácsadás vásárlással

Előnye: kicserélődik a ruhatárad, elsajátítasz olyan dolgokat melyre támaszkodva stylist nélkül is mindig boldogulni fogsz. Megszűnik a "Mit vegyek fel probléma". Mindig fogod tudni, hogy milyen haj, milyen smink és milyen ruha áll a legjobban, így akár Te magad is bármikor szervezhetsz egy fotózást, ha úgy tartja kedved. Minden nap olyan csodálatos leszel, hogy bármikor fényképező gép elé állhatsz.

Hátránya: a vásárlás során új ruhákba kell invesztálnod (30.000-500.000 Ft) hiszen ettől változik meg a megjelenésed, ha viszont nem adsz ki pénzt feleslegesen, hosszú távon nagyon nagy összeget spórolsz meg.



Az Öltözz jól akciós árai: 2012. december 1-20-ig >>


Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
tel: 06 30 930 4402
www.oltozzjol.hu
info@oltozzjol.hu