2013. február 1.

Tavaszi megújulás a stílus jegyében


Kecskés Rita stílustanácsadás


Szenvedélyes vásárló vagy, szeretsz az üzletekben órákig nézelődni?
Megjelenésed mindig változatos, egyedi és egyben trendi?

Ha igen, akkor Neked szól a Tavaszi Megújulás a Stílus Jegyében budapesti program!

Fedezd fel a divat kínálta legfrissebb tavaszi holmikat személyre szabottan a Váci utcában egy finom kávé mellett tartott stílustanácsadással indítva! Ezt követően tölts el pár órát szakember segítségével a lenyűgöző új, tavaszi színek és kiegészítők világában vásárlással a gardróbra ráférő frissíéssel!

Mi sem koronázhatja meg szebben a napod, mint egy csodálatos tavaszi smink, melyet Te magad készíthetsz el sminkoktatónk vezetésével, valamint egy lehengerlően szép hajkorona, kívánság szerint az új trendek színeire festve és vágva.

A programról bővebben:
  • stílus konzultáció egy csésze kávé mellett 1,5 óra időtartamban a Vörösmarty téren
  • stílustanácsadás vásárlással és gyakorlással a Váci utcában kiválasztott üzletekben kb. 2 óra
  • sminkoktatás és sminkelési készségfejlesztés 2 órában az Irányi utcában Hadnagy Timivel
  • haj styling, hajvágás és szárítás a Circle Line HQ hajvágószalonban Puskás Bedő mesterfodrásszal
  • festés igény szerint (helyben fizetve hossztól függően)
A szakemberekről bővebben:

Hadnagy Timi sminkes

Timi korábban modellként dolgozott Milánóban. Ott ismerkedett meg a szépség valamint a divat világával, később maga is szenvedélyes szépítővé vált. 6 éve Olaszországban sminkelési ismeretek elsajátításába kezdett, azóta menyasszonyok, modellek sminkese.

Puskás Bedő mesterfodrász

Bedő közel 20 éve van a pályán. Különleges üzletében mesterfodrászként és csapata szakmai vezetőjeként alakította ki világát, ahol a munkájában és környezetében a természetességet előnyben részesítve, péntekenként éjszakába nyúlóan, pezsgővel, buli hangulattal várja vendégeit.

Kecskés Rita szín és stílustanácsadó

6. éve sok száz jól öltözött ember tanácsadója és fotósa, üzleti megjelenés témában előadó, rendezvények stílustanácsadója, trend témában írt cikkek szerzője valamint az Öltözz jól! stylistja vagyok. Tanulmányaimat Magyarországon folytattam az egyik legkiválóbb szakembernél.

Várunk szeretettel az Öltözz jól! tavaszi programján, melyen a Valentin napra való tekintettel 85.000 Ft helyett február 1-15-ig 55.900 Ft. Helyek korlátozott számban!
Jelentkezz a 06 30 9304402-es számon.