2016. március 31.

Miből áll egy szakszerű stílustanácsadás?

Shoppingolj stylisttal
Stylisttal vásárolni mennyei érzés 

Számos élethelyzet megkívánja a külsőségek rendezettségét, esetleges újragondolását, feljavítását. Ilyen például egy munkahelyi előléptetés, válás után nyitottság párkeresés témában vagy karrierben történő egyéb pozitív változás.

Szerencsére a stylistok száma is egyre népesebb, ezzel többféle szolgáltatás kínálkozik számodra.

Ha látványos és tartós változást szeretnél, akkor olyat válassz, aki mindezekben egyszerre tud segíteni neked.



Színteszt vagyis színtanácsadás

Ez egy kb. 1 órán át tartó vizsgálat tükör előtt ülve melynek során kiválogatásra kerülnek a számodra legelőnyösebb színek. Elkülönítésre kerülnek a előnyösek az előnytelenek árnyalatok.
Ez azért nagyon lényeges mert míg az előnyös színektől izgalmas, vonzó és harmonikus lesz a megjelenésed, addig az előnytelenektől unalmas, fáradt, idősebbnek látszó és észrevehetetlen leszel.
A tökéletes színharmóniában van valami titokzatosan tökéletes és mi pont ezt a hatást keressük.

Stíluskalauz

Miért áll jól az egyik stílus és miért nem a másik? Milyen stílusok vannak egyáltalán és mi ennek a szabálya?
Aki ezeket elmondani képes neked úgy, hogy később az üzletekben is különbséget fogsz tudni tenni a vásárlások alkalmával, az tud segíteni stílusos ruhatár ügyben.

Testalkat teszt

Nők esetén a csinosság egyik alapvető feltétel a tökéletes szabásvonal. A tökéletes szabásvonalhoz azonban a rendelkezésünkre álló testalkatból és annak arányaiból indulunk ki. Ez határozza meg a ruha, nadrág, zakó hosszát. A szoknyák szabásvonalát és minden egyéb felvett dolognak, de még a kiegészítőknek is a nagyságát, esését. Ezek részletes és érthető átbeszélése azért nagyon fontos mert hiába a drága és megfelelő színű öltözet, ha teljesen eltünteti a szép íveket vagy túl szorosan kiformázza azt. 

Ruhatár revízió

Szanálás minden egyes felvehető darabra kiterjedően. Sokszor látom, hogy felkapunk egy zöld ruhát, hozzá egy zöld táskát csak hogy a kettő teljesen más árnyalt és inkább átgondolatlanná teszi az összhatást és szedett-vedetté mint igényes ruhatárból öltözötté. Végig kell venni minden egyes darabot, ha tökéletes ruhatárat szeretnénk, így a ruhákat, cipőket, táskákat, kabátokat, ékszereket. Végre kiderül miért nem passzolnak színben és stílusban egymással a dolgaid.

Shoppingolás stylisttal

A tökéletes elmélet átültetése a gyakorlatba. Új és megfelelő ruhák nélkül nincs új és megfelelő stílusos megjelenés. Nálam a vásárlás egy újabb nap keretében zajlik, hogy az elhangzottak kicsit leülepedjenek. Cél a közösen összeállított lista beszerzése valamint sok sok új darab felpróbálása tükör előtt és további hasznos elsajátítása a stílus coach-oddal. Megvenni semmit nem kötelező. Én figyelek a rendelkezésre álló keretre is, amit ár/érték arányban a leghatékonyabban igyekszünk elkölteni.  

Ha érdekelnek a további részletek, titkok melyeket csak személyesen árulok el, akkor hívj bátran az alábbi elérhetőségen:

Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
tel: 06 30 9304 402
www.oltozzjol.hu