2016. április 6.

Hogyan növeld Tinder, Randivonal, Elit társ és egyéb társkeresőkön az esélyeid



Az online társkeresők töretlenül nagy népszerűségnek örvendenek. A titkuk bizonyára abban rejlik, hogy akár egy egész életen át képesek vagyunk kitartóan keresni a sors által nekünk rendelt nagy Őt.

Időtöltésnek sem utolsó, hiszen a fájó magányosságnál is jobb keresgéléssel elütni az időt, mint végleg beletörődni, hogy egyedül maradjunk.

Ki a véletlen találkozásokra esküszik, sokan a proaktivitásban bíznak.

Egyik kedvenc egy ideje a Tinder, mely végtelenül könnyűvé és gyorssá teszi a partnerek átlapozgatását. Elit társ és egyéb társkeresőkhöz képest, mobilos alkalmazás.

Az átlapozgatás valóban a legjobb szó, hiszen fotók ezreit húzhatod el jobbra balra villámgyorsan. Kizárólag kölcsönös érdeklődés esetén a kapcsolatfelvétel nagyon egyszerű, szinte egy élvezhető játék az egész.

De vajon mire kattannak a nők és mire a férfiak?

A férfiak esetén erre valószínű egyszerűbb választ adni. A sexi, kedves, aranyos csinos hölgyek szinte minden hím egyednek kivétel nélkül felkeltik az érdeklődését.

Mivel azonban az urak a hölgyeknek szeretnének tetszeni, így nekik viszont számolniuk kell azzal a ténnyel, hogy a nők erre szofisztikáltabb választ fognak adni és sokkal szelektívebbek lesznek jövendőbeli párjuk megválasztása kapcsán.

Milyen férfit keres egy nő a társkeresőkön? 

Tény, hogy ismeretlen emberek között nézelődve társkereső oldalakon az első, amit észreveszünk a külső. Ha pl egy Tinder gyorsaságú idő áll csak a rendelkezésünkre, nem árt valamit villantani ha szeretnéd, hogy észrevegyenek. 

Tippek a megfelelő fotók kiválasztásához

Mosolyogj! - Nem mindenki lehet George Clooney ábrázatú, de a mosoly szimpatikusabb az örömtelen archoz képest.

Csajok nélküli fotókat használj, azokat mutogasd a barátaidnak. Számomra megdöbbentő mikor urak úgy keresnek hölgyeket, hogy közben 2 nő között feszítenek a fotókon. Ezzel mit akarhatnak kifejezni? Party arc vagyok? Tök jó pasi vagyok, te is beállhatnál az engem imádok sorába? Ezt inkább ne..

Álmaim kocsija/motorja mellett állok a bemutató terembe képek helyett olyat válassz, amit már magadénak tudhatsz és örömmel tölt el. Ez lehet hűséges társad a kutyád, de a képek ne az anyagi helyzeted bemutatására szolgáljanak úgy mint BMW-m van, kandallós házban lakom és Thaiföldre járok. Ha mégis ezt veted be csalinak, ne csodálkozz ha olyan hölgyekkel hoz össze a sors akik az anyagi helyzetedre buknak.

Legyél természetes és legyen több fotó az arcodról, hiszen mindenki szeretné tudni, hogy kivel is találkozik valójában. Saját fotókat használ vagy mások arca mögé bújik. Van róla egy véletlen jó kép vagy általában úgy néz ki. Fél évnél régebbi képet ne tegyél fel. Amúgy is sokan teljesen máshogy nézünk ki életben mint a képeken, hát még ha azzal akarunk domborítani, hogy 10 évvel korábbi előnyösebb de már idejét múlt felvételekkel nosztalgiázunk magunk is sajnálva az idő múlását.

Igényesség/ápoltság áradjon a képekből, feltéve ha valóban ilyen vagy. Viszonylag kevés nő keres rendszeres alkoholos állapotáról tudósító, elhízottságát kicsit sem kendőző, meztelen hassal pózoló, tohonya alakot. De bárki lehet bármilyen adottságokkal jól öltözött, válogatottan ízléses megjelenésű és vonzó, kortól függetlenül. Ez pusztán elhatározás és hozzá értő szakember kérdése.

Ha úgy érzed szeretnéd növelni az esélyeid és szívesen konzultálnál a megjelenésedről, fotókról, érdekel a színtanácsadás vagy beszereznél pár új dolgot a sikered érdekében, hívj bátran.

Kecskés Rita
stílustanácsadó
tel: 06 30 9304 402
www.oltozzjol.hu