2016. november 9.

Stílustanácsadás karácsonyra már most?



Tegnap felhívott egy középkorú hölgy, aki a húga miatt keresett.

A húga egy harmincas éveiben járó, jó állást betöltő fiatal lány, családi állapotát tekintve már házas, munkahelyén elismerő környezetben. 

Együtt voltak vásárolni a hétvégén Budapesten. Barangoltak egyik üzletből ki a másikba be a húgának megfelelő öltözetet keresve a hétköznapokra. Nem túl extrát, inkább kényelmeset, de munkába is hordhatót.

A húgának több munkahelye is van, de egyiknél sem előírás az üzleti megjelenés. Fontos a kényelem, az ápolt, bizalmat keltő öltözet. A divat is persze, de nem volt külön cél. Inkább egy olyan ruhatár összeállítása lett volna az, amiben az egyes darabokat könnyű egymással kombinálni, magabiztos megjelenést kölcsönöz a viselőjének. 

A bevásárlóközpontok mindegyike több stílusú ruhát is kínál. Van hova menni, van miből választani. Ezt látjuk legalábbis. 

A történet mégis szomorú véget ért.

A fiatalabb lány sírva közölte az nővérével, hogy ő mennyire szerencsétlenül érzi magát. Egyrészt azért mert azt sem tudja mit keres igazán, másrészt azért mert amiket megtalál, azokban egyáltalán nem is érzi jól magát. Se nem látja magát nőiesnek, sem nem érzi, hogy igazán neki való lenne. Ez a történet velük nem először fordult elő, ami a nővérének azért szívbemarkoló mert szereti a testvérét, szépnek, csinosnak, értékesnek tartja, de ő hiába mond neki bármit, a helyzetet ez hosszú idő óta még sem oldotta meg. 

Tudta, hogy a testvére téved önmaga sanyargatását és lebecsülését illetően. Tudta, hogy kell lennie valami tartós megoldásnak alapjaiban változtatja meg a gondolkodását. 

Ekkor döntött úgy, hogy szakemberhez fordul.

Azt találta ki, hogy meglepi őt idén egy stílustanácsadás csomaggal, hogy ez a karácsony teljen végre a boldogság és a megbékélés jegyében. Kísérje el egy szakember, aminek következtében legyenek végre olyan ruhák, amiket nem pusztán megvásárolnak, de amikben végre testvére csinosnak és nőiesnek látja magát.

Olyanok, amikkel nem csak ki van békülve, de amikben ki van békülve önmagával.

Amelyek végre illenek az egyéniségéhez és illenek az életkorához. Amelyek divatosak, de stílusosak is egyben. Amiben a lány professzionális munkaerőként öltözve jelenik meg a munkahelyén, illetve mely tudásához mérten egyben személyes brandjének látható jele.

Ez a karácsony ennek a lánynak most máshogy fog telni. Olyan ajándékot kap, ami nem pusztán egy életre szóló élmény, de egy életre szóló tanulás és tanulság is egyben. Leginkább azért, mert végre ő is megtudja, hogy nem ő a hibás azért, mert nem tud "szakszerűen" felöltözni.

Nem béna vagy alkalmatlan ugyanezért, hanem pusztán eddig senki nem mondta el neki összefüggéseiben azt a millió titkot, főleg nem személyre szólóan, amit begyakorolva elméletben és később közösen az üzletekben új megjelenést fog eredményezni számára.

Neki még soha nem volt eddig alkalma olyan ruhatárból öltözni, ami csak számára lett összeállítva és benne csupa olyan dolgot talál, ami egyszerre illik is hozzá és a benne lévő dolgok mindegyike illik az összes többi darabhoz, így könnyű szerrel kiválaszthat bármit, tökéletes lesz a megjelenése. Ennek a lánynak most karácsonykor megváltozik az élete.

Te is változtass az életeden vagy valakién, aki fontos számodra!

A legjobb ajándék karácsonyra, stílustanácsadás hölgyeknek, uraknak, előadások üzleti megjelenés témában, stílus coaching, személyes brand építés >> 

Fordulj hozzám bizalommal!

Kecskés Rita
szín-, és stílustanácsadó
tel: 06 30 9304 402
www.oltozzjol.hu